CHEERS!

HAiiiii kepada yg terlimpas d blog sy yg sungguhH hudusss n tida lawa ini ~kekeke~

.thanx for visiting or TER-visit a.k.a TER-klik my lousy blog. hehe. nothing much here, it’s just about my daily life, my own..personal story. i guess by writing, or i should say typing is a better way to express my feelings n thoughts (and it's free!! ;D). thanks BLOGSPOT! i am not promoting anything tho . everyone are most welcome to drop me a line, but if u think my dearest mr.bloggie's a douche bag, feel free n don't be shy to click the X button. thank you n have a wonderful day peeps. thanx for reading!(or not) and...i'm sorry to my non-Sabahan readers/visitors (if any) bcos, i'll be using SABAHAN SLANG/LANGUAGE in most of my entries.

yang benar, :P

Followers

May 27, 2011

GiveAway Pe-Patung "akuhanyasatu": echaRierie

thankies for da tag allyn ^^ ni first tyme sy join Giveaway2 yg begini.. harap2 bertuahla diri ku ini., hihi. sebab bab2 mcm ni sy mmg x prnh menang... give away ni lebih kurang macam cabutan bertuah bah kan? (sy rasa la)

seumur hidup sy, sy mmg x pernah menang cabutan bertuah -__- erghh....sy mmg ditakdirkan untuk tida bertuah kah ni? T_T uuhuk. (ni bukan entri mau minta kesian2 sama tuan punya contest arr) kakaka. sekadar luahan jiwa yang sedang berduka lara mengenangkan nasib. hahaa XD

hurmm to miss echaRierie , hihi~simple entry saja ni^^

bha sy tag ni 3 org kwn bloggers dulu untuk mengcompletekan syarat2 penyertaan :)

1. awel

okay d0ne! ^^

baiklah rakyat jelita sekalian, memandangkan dan meningukkan malam sudah melabuhkan tirainya, maka patik pergi beradu dahulu okeh.. harap2 bsuk sy rajin blogging untuk sambung balik tu entri 10days challenge. -__- (yang telah sekian lama terbengkalai dan kekurangan kasih sayang daripada gue) huhuh

~vavaiiii =))

2 comments:

echaRierie said...

haha..best baca..
Ndapa bha sy phm jua tue..sy pun nda pernah mng GA..haha..
Thanks r sudi join jgk GA sy..
GoodLuck ~

EyL Vhee Na Binut said...

haha :D
ok most welcome =))