CHEERS!

HAiiiii kepada yg terlimpas d blog sy yg sungguhH hudusss n tida lawa ini ~kekeke~

.thanx for visiting or TER-visit a.k.a TER-klik my lousy blog. hehe. nothing much here, it’s just about my daily life, my own..personal story. i guess by writing, or i should say typing is a better way to express my feelings n thoughts (and it's free!! ;D). thanks BLOGSPOT! i am not promoting anything tho . everyone are most welcome to drop me a line, but if u think my dearest mr.bloggie's a douche bag, feel free n don't be shy to click the X button. thank you n have a wonderful day peeps. thanx for reading!(or not) and...i'm sorry to my non-Sabahan readers/visitors (if any) bcos, i'll be using SABAHAN SLANG/LANGUAGE in most of my entries.

yang benar, :P

Followers

February 22, 2010

meneruskan idup~

arggh...cuti CNY suda abesss. tuday hari isnin suda...isk3 T_T kunun2 masa cuti CNY sy rancang2 mesti kasi abis semua ass-ignment, tapi..uh..sejarah setiap semester mmg mcm ni....mcmana hebat pun perancangan sy, tapi last2 tida juga terlaksana +_+ i hate myself. aiyaa sy sllu ja buat kerja last2 minit T_T edei...nobody else to blame....ada juga ba nih sy buat asgmt2 masa cuti, tapi mcm tida pandai siap2....study tu kpp pun belum lagi....uhukk....mcmana ni...mcm 24jam satu hari tida cukup untuk sy men-settel-kan segala2 hal kehidupan yg penuh dengan panca dan roba ini (--") *SIGH*

baru2 ni sy te-add saturang childhood fren (yg mmg lamaaaaa suda x pnh jumpa) dari sekolah rendah lagi mangkali tu...thank you FB! hehe...(kalo teda fesbuk, sy rasa sampai mati pun teda chance te-bekontek sama long lost frens) i'm happy for her, sy nampak pic2 d profile dia, mmg bahagia, aman damai dan sejahtera btul dia...yg paling sy ingat pasal dia, dari dulu masa kami bekawan2 masa budak2, sy rasa she's very lucky, bcos, apa ja yg dia mau, semua dia blh dapat dalam masa yg singkat, dia mmg bertuah...sy pnh juga jeles2 ni kenen tym kami budak2 dulu...har2..jeles dia blh dapat apa yg dia mau, tanpa prlu terlalu berusaha. (ni pemikiran time budak2 ba ni) kui3

kdg2 sy sedih & simpati thdp diri sendri (akaka~)..sbb kalo ada sumting yg sy mau/suka/ingin, mcm TELAMPAU susahhhhhhhhh sy bleh dapat...pastu yg ironic nya, bila sy rasa mcm tawar2 hati suda thdap benda/perkara yg sy mau tu, tiba2 pula sy bleh dapat...WHY? TiMKAiyAAAA??? hahahh
~wakkaka mcm org yg teda Tuhan ja sy punya kata2 ni...ok, i do believe dat EVERYTHING HAPPENS 4 A REASON~ ~do wat i can, and let God handle the rest.

3 comments:

Clarenz a.k.a Kelz90 said...

btul 2...ehe...sa pn sllu g2...bukan stkat tym budak2...smpai skg pun mc g2...ehe...ntah bila larh maw insaf...hehe

NatureWings said...

yerp.. everything happens for a reason.

fb (fs pun ba tp jarang suda masuk tu skg sbb da fb) mmg bagus kan bleh sbb bleh dpt jumpa sama kawan2 lama.. ;)

e'na binut said...

clarenz: ya ba kann, edeiiii +_+
ramdan: hmm i cant wait to see wats the reason +_+ ahaha fs mcm x yg pduli suda tu kan....fs sy pun suda sy dilit nih....hihi ;p