CHEERS!

HAiiiii kepada yg terlimpas d blog sy yg sungguhH hudusss n tida lawa ini ~kekeke~

.thanx for visiting or TER-visit a.k.a TER-klik my lousy blog. hehe. nothing much here, it’s just about my daily life, my own..personal story. i guess by writing, or i should say typing is a better way to express my feelings n thoughts (and it's free!! ;D). thanks BLOGSPOT! i am not promoting anything tho . everyone are most welcome to drop me a line, but if u think my dearest mr.bloggie's a douche bag, feel free n don't be shy to click the X button. thank you n have a wonderful day peeps. thanx for reading!(or not) and...i'm sorry to my non-Sabahan readers/visitors (if any) bcos, i'll be using SABAHAN SLANG/LANGUAGE in most of my entries.

yang benar, :P

Followers

May 2, 2010

sy x sangka!!!

kemarin sy kasi deactivate acc fb sy, sy baru kasi ektivet balik tadi bah, em actually yang tahun lalu sy pernah kasi deactivate juga, tapi skali sy kasi aktif balik kan, te-hilang semuaaaa notes sy d fb time tu.

sy ksi deactivate fb sy kemarin sbb sy kunun2 mo barabissss study n menjauhi fb buat sementara waktu sampai 4hb. ahaha. tapi seperti tahun lalu juga, sy kasi activate balik dalam masa kurang dari 24 jam. -_- teda iman study btul sy ni.

ok, apa yg SY X SANGKA d sini ialah....sy kasi ektip balik acc sy tadi kan, skali sy tinguuu,,,,temuncul balik semuaaa note2 sy yg sy sangkakan suda te-hilang yg tahun lalu.
skaliii sy baca2 balik notes sy time tu (masa tu teda blog sy kan, jadi pakai note2 d fb ja kunun untuk meluah2 akakkkaakkka). sy baca2 balik kan....edeiiiiiii!! sy maluuu btul2 ni sama diri sendiri. SY X SANGKA sy TELAMPAU JIWANG dan EMO owh masa tu. mcm sy telampau frust sama kehidupan sy kunun. astagaaaaaaaa. skrg ni,sy tefikir mo delete tu note2 semuaaa, tapi.....bila sy fikir masak2...sy rasaaa.... sy biar ja laitu bersemadi dgn aman d FB sy...ahahhahaa walopun sy gheli mo baca (sbb jiwang temed2), tapi itu adalah hasil tulisan sy sendiri juga. hasil tulisan ELVINA versi 2009. muakakaka.
ekcueli ada juga la kaye notes yg sy dilit :P hihi. (sebab terlalu-laluuuuu overrrr jiwang dan extreme btul ayat2 frust sy bah) sy sendiri pun hampir x sanggup p baca2. bikin migrain trus ni. wakakaka. edeiii ena2. napa ko burukkkkkk pemikiran ni dulu. heeee. pakamalu melehing btul,

mcm Christian yang psaikoo btul ba...telampau frust2, x puas hati la..n bnci diri sndiri ni. trus mo kasi sala2 Tuhan. ihh. napa sy bgtu tuuu??? ahahaha. berbeza btul dgn ELVINA versi 2010 ni. wakakkaa (kuh men versi2 kunun)

neway, sy beshukurr sama Tuhan sbb bagi sy kesempatan untuk meng-compare diri sy dari sudut negatif & positif. bila sy baca2 tu certain2 notes sy, sy rasa itu semua negative side diri sy btul2. ahaks. burukk oh. sy btul2 mcm susa mo pcaya bahawa saya ialah penulis tu notes2 sekalian. kui3. bila sy baca tu semua tadi, mcm sy rasa sy sedang baca luahan hati org lain, yg bukan saya.

neway, people change ba kan, ikut persekitaran juga. sy akui persekitaran sy yg tahun lalu, btul2 x supportive. sy mo crta panjang2 sini tapi...biar laitu semua, sy malas suda mo ingat2. muakakka. yg penting sy sedar, diri sy yg tahun lalu, telampau sempit pemikiran. sy namau owh gtu lagi. palisss2. eee nasip sempat berubah. akakaka.

4 comments:

FLORISTICA said...

Ba, mcm lucu ni cerita ko ni.. tus sa mau komen d.. hee.. everything happens 4 a reason.. jd misti ada sbp 2 npa notes2 ko yg pernah ilang 2 plg ke pangkal jln.. kn.. hee... nyway, tahniah kerana uda mentranspom diri kpd versi yg baru.. God bless u..^^

p/s : cemana ko taru 2 yg bintang2 sama lop2 yg lumpat2 cni blog ko ni? ajar2 ba.. sharing is caring.. eheee..^^v

EyL Vhee Na Binut said...

muehehe~ sy rasa tu notes2 semua kembali ke pangkal jalan, bukan kebetulan, sy rasa mmg Tuhan mo sy 'tingu' mcmana burukkkk nya perangai sy thn lalu supaya sy x ulang lagi bgtu. yg x pandai bersyukur ni -_- uhuu~ hihiee^^ thnx, GBU too =)

**ko masuk sini http://www.glitter-graphics.com/generators/falling_objects.php

nanti ko ejes2 sendiri sama ada ko maw dia lumpat2 or dia turun2 n hilang cam hujan ka...ehee(ko tingu ja sana option2 dia)

byk juga pilihan katun2 sana tu. kih3 slmt mencuba! ;D **yeps, sharing is caring ^_~v

FLORISTICA said...

hee.. iya, btl 2..^^ aiya, sa nda bulih o bikin 2 glitter. ip sa kna block.. huhu.. teda juduh ni ma ni glitter2.. ndapala, things happen 4 a reason. masih memegang prinsip itu. ehehe.. nyway, thnx sbp share link dia..^^

EyL Vhee Na Binut said...

aiyaa sayang owh...sian d koinda dapat buat katun lumpat2 d blog ko..hee ^^

ya welkammmm ;D muehehehe ^^